Blåmann

Silje Grødahl Olsen

Stilling: Assistent

Silje har fødselspermisjon fra mars 2018.

Louise Hauge

louisee93@hotmail.com

Marianne Berntsen

marianne@ekrehagen.com

Marianne har jobbet hos oss siden August 2011.Hun kommer fra Narvik, men utdannet seg til førskolelærer i Tromsø i 2002. Fritiden bruker hun ilag med familien sin.

Tanja Steen

Stilling: Barnehagelærer
tanja@ekrehagen.com

Tinden

Laila Gamst

Stilling: Assistent

Laila har jobbet som assistent hos oss siden 2006. Hun har allsidig arbeidserfaring og er også aktiv mor i Tromsø turnforening.

Tom Roger Brumoen

Stilling: Assistent

Tom er fra Mo i Rana og har jobbet i Ekrehagen siden 2003. Han er en allsidig mann som har drevet med elvekajakk, karate, klatring, teltliv, isfiske og toppturer.

Kjersti Westberg

Hillgunn Karlsen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Hillgunn er opprinnelig fra Vannøya. Hun er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har jobbet i Ekrehagen siden høsten 2006. Hun liker fjellturer og gjennomfører 10 på topp hvert år.

Varden

Andreas Helberg

andreas@ekrehagen.com

Helga Dreyer

Stilling: Spesialpedagog

Helga er vesteråling og jobber som støttepedagog i 60 % stilling. Hun er utdannet førskolelærer og har jobbet hos oss i mange år.

Ronny Lian

Stilling: Førskolelærer
ronnyandrelian@yahoo.no

Ronny er friluftspedagog på huset. Han er opprinnelig fra Rognan. Ronny har fordypning i fysisk fostring, utefag og biologi, (artslære, marin biologi, botanikk).

Janne Kari Johansen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Janne Kari er en av veteranene på huset. Hun er oppvokst i Ramfjord og har jobbet hos oss siden 1998. Janne Kari er tidligere fotballspiller, er ivrig turgåer og trener mye med hunden sin Spot.

Andre ansatte

Birgitte Norberg