Blåmann

tanja@ekrehagen.com

Ingvild Røv Nyheim

Stilling: Assistent

Hun jobber som assistent på Blåmann i 100% stilling.

Henriette Johansen

Tinden

Helga Dreyer

Stilling: Støttepedagog

Helga er vesteråling og jobber som støttepedagog i 50 % stilling. Hun er utdannet førskolelærer og har jobbet hos oss i mange år.

Kjersti Westberg

Louise Hauge

louise@ekrehagen.com

Sanna Saarelainen

sanna@ekrehagen.com

Hillgunn Karlsen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Hillgunn er opprinnelig fra Vannøya. Hun er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har jobbet i Ekrehagen siden høsten 2006. Hun liker fjellturer og gjennomfører 10 på topp hvert år.

Varden

Andreas Helberg

andreas@ekrehagen.com

Hillgunn Karlsen

Ronny Lian

Stilling: Førskolelærer
ronny@ekrehagen.com

Ronny er friluftspedagog på huset. Han er opprinnelig fra Rognan. Ronny har fordypning i fysisk fostring, utefag og biologi, (artslære, marin biologi, botanikk). Ronny er også verneombud for de ansatte.

Janne Kari Johansen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Janne Kari er en av veteranene på huset. Hun er oppvokst i Ramfjord og har jobbet hos oss siden 1998. Janne Kari er tidligere fotballspiller, er ivrig turgåer og trener mye med hunden sin Spot.

Tom Roger Brumoen

Stilling: Assistent

Tom er fra Mo i Rana og har jobbet i Ekrehagen siden 2003. Han er en allsidig mann som har drevet med elvekajakk, karate, klatring, teltliv, isfiske og toppturer. Han jobber for tiden 10%, på Varden.

Andre ansatte

Birgitte Norberg